Wcollection Wcollection

Om


Giftfria barnkläder borde vara en självklarhet! Vi på Wcollection arbetar hårt för att ta fram bra och så nära giftfria alternativ av tyger. Vårt tyg består av 95% ekologisk bomull och 5 % lycra. Genom att tillföra lycran ges tyget mer stretch och ger en bättre och hållbarare passform. Våra tryck  är certifierad enligt Öko-Tex eller GOTS där miljö- och hälsofarliga kemikalier kontrolleras strikt. Wcollection erbjuder tyger med en känsla för både lek och mode.

TÄNK PÅ ATT VÅRA TYGER ÄR PRISERNA PER HALVMETER!!!!

NORSKA KUNDER:

Ange kampanjkod "MOMS" i kassan för att slippa betala svenskmoms. Tullavgifter tillkommer vid beställning över 350kr inkl frakt.

 

Featuring stylish organic baby and children's clothing, made from the finest organic cotton ( 95%organic cotton and 5% lycra), Wcollection strives to care for the earth and its community without sacrificing playfullness and style.  Non-toxic children's clothing should be obvious!

We sell our fabrics by halfmeter!!!

Integritets- och dataskyddspolicy

Wärnelöv collection AB  värnar om din personliga integritet när du använder dig av våra tjänster. Därför har vi utarbetat en policy som förklarar hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter. Denna policy kan när som helst ändras, så var noga med att alltid kontrollera vad som gäller. Du kan alltid begära att få den senaste versionen av denna Integritetspolicy mailad till dig kontakta oss då via mail info@wcollection.se.

Vi samlar in och lagrar sådan information om dig som du själv lämnar till oss vid lagd order, såsom namn, adress,, e-mailadress och mobilnummer. Vi samlar även in uppgifter vid köp och besök av vår hemsida såsom elektronisk identitet, information om köpta varor, pris, datum och butik för köpet och eventuella returer. Om du deltar i ett evenemang eller kontaktar oss samlar vi också in dina personuppgifter rörande detta. Dessa behöver vi för att kunna genomföra ditt köp, leverera din order eller det uppdrag som åligger oss. När du lägger en order hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi lagrar dina personuppgifter så länge som krävs enligt bokföringslagen. Fakturor sparas i enlighet med bokföringslagen och kundklubbsuppgifter i 36 månader efter senaste aktivitet.

Dina personuppgifter kommer inte att överföras eller säljas till tredje part i reklamsyfte. Vi kan dock behöva dela dina personuppgifter till tredje part om detta krävs för att tillhandahålla tjänster till dig, t ex till leverantörer för att hantera transporten av beställda produkter och för analys av dina personuppgifter för distribution av erbjudanden. De företag vi använder är kontrakterade av oss och de får endast använda de personuppgifter som ställts till deras förfogande i enlighet med våra instruktioner.

Dataskyddslagen ger dig rätt att få se den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du be om att informationen ska rättas eller tas bort.  Du kan kräva att vi tar bort dina personuppgifter så länge det inte medför lagbrott.

Har du synpunkter på vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info@wcollection.seOn Facebook and Instagram:

@Wcollection09  #wcollection09

@wcollectionfabrics #wcollectionfabricsMejla oss

Returpolicy     Allmänna villkor